Als je snel even een schermafbeelding wilt delen met een ander hoef je hem niet op te slaan. Als je tijdens het maken van een schermafbeelding de control toets Ctrl ingedrukt houdt, zal de screenshot gelijk naar je klembord gaan. Als je niet een schermafbeelding van het gehele scherm wil maar van enkel een bepaald venster, houd dan de ALT-toets ingedrukt en druk dan op de Print Screen toets. In plaats van het gehele scherm heeft Windows nu een schermafbeelding gemaakt van enkel het actieve programmavenster. Dit artikel bespreekt verschillende praktische methoden voor het maken van schermopnames in Windows 10. Als u automatische schermopnames wilt maken of uw scherm wilt vastleggen, dan is de pro versie een betere keuze voor u.

  • Een foto zegt meer dan duizend woorden en kan lang meegaan bij het uitleggen van een probleem.
  • Je VOB-videobestand is misschien klaar voor gebruik, maar geen van je spelers lijkt het prima te doen.
  • Geen enkel probleem, we deze site hebben alle aanbieders en prijzen op een pagina samengebracht.

Na een schone installatie van Windows 10 heb je standaard toegang op de browser Edge. Dit is tegenwoordig een prima browser en daar zul je vrijwel alles mee kunnen wat je dagelijks benodigd hebt. Wil je een Browser die zichzelf al bewezen heeft, kies dan voor Google Chrome. Windows update resetten door de map softwaredistribution te hernoemen. Klik vervolgens op OK en de knop bestanden verwijderen.

Gerelateerde Vragen

Windows 10 wordt geleverd met een ingebouwde screenshot-tool. Het is vrij eenvoudig en zal waarschijnlijk de komende dagen veel screenshot-tools zoals Greenshot populair houden. Het probleem met de tool en alle beschikbare screenshot-apps is dat ze op de desktop werken. U kunt geen van hen gebruiken om een ​​screenshot te maken van het vergrendelscherm of het inlogscherm in Windows 10. Om een ​​screenshot te maken van het vergrendelscherm en het inlogscherm moet u de goede oude Print Screen-toets en het Knipprogramma gebruiken.

Indien u het toestel op uw hifi keten wil aansluiten, moet u de RCA kabels gebruiken om de in- en uitgang voor het geluid met elkaar te verbinden. De buitenkant van de dvd-speler kan worden gereinigd met eenvoudige middelen, zoals alcohol en mineraalwater. Gebruik een pluisvrije doek of een wattenstaafje en breng een kleine hoeveelheid alcohol aan. Hier zijn de top 13 plaatsen waar u uw dvd’s online kunt verkopen en uw geld terug kunt krijgen.

Er is niets zo makkelijk voor een kijker als de bewegingen die jij op je beeldscherm maakt 1 op 1 kunnen volgen. Het bewerken in de snipping tool is vrij beperkt. Vrij tekenen kan wel met de snipping tool, maar bijna altijd maak ik een rechthoek.

Wat Is Het Upgradepad Van Windows 10 Naar Windows 11? Mijn Bedrijf Heeft Nog Enkele Windows 7

Selecteer Opschonen op het hoofdscherm, en klik op Scannen om het scannen te starten. De virusscanner kan invloed hebben op de snelheid van het downloaden. Er staat vervolgens in beeld of jouw computer bijgewerkt is of extra bijgewerkt moet worden. Schakel dus bijvoorbeeld een laptop niet uit door de stekker uit het stopcontact te halen. Dit kan schade veroorzaken in zowel de bestanden van de laptop als de laptop zelf. DUO adviseert u om geen gebruik te maken van Internet Explorer.

Windowscomputers moeten minimaal acht uur online zijn om betrouwbaar te kunnen updaten, zo stelt Microsoft op basis van eigen onderzoek. Systemen die hier niet aan voldoen kunnen beveiligingsupdates en andere patches niet succesvol installeren en lopen daardoor risico. De upgrade van Windows 11 zal eind 2021 tot in 2022 worden geleverd aan in aanmerking komende apparaten. Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist. Hierdoor weet je ongeveer hoelang je pc onbruikbaar is, terwijl de installatie in gang wordt gezet. Hoewel het nog de vraag is hoe accuraat de voorspelling eigenlijk is.