Schrijf je in voor de wekelijkse c’t nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste uitgaven, tips en aanbiedingen. Vroeger moest je om Windows te beheren zelf voor een goed partitioneringsprogramma zorgen, maar tegenwoordig is dat een onderdeel van de basisconfigur… Alle content wordt onder CC BY-SA 3.0 gelicentieerd met attributieplicht. Door gebruik te maken van onze website accepteert u ons Privacybeleid. Mocht dit allemaal geen resultaat opleveren, dan kan je altijd nog even bellen met de hulplijn en assistentie vragen bij je printerprobleem.

  • Dit zou overigens een goede reden kunnen zijn om apps en software te kopen in fysieke winkel, in plaats van op het internet.
  • U kunt regelmatig ongewenste systeem bestanden opruimen om uw PC zo goed als nieuw te maken.
  • Back-up oplossing voor Windows-, Exchange en SQL Servers om de met een gerust hart richting je bestanden zaken te kunnen doen.

Alles wat u nodig hebt is een pc met meer dan 256 MB RAM-geheugen en 1,5 GB hardeschijfruimte. Als uw Windows 10-pc dat heeft , kunt u aan de slag. Avast heeft al tal van prijzen in de wacht gesleept, maar onze 435 miljoen trouwe gebruikers zijn onze beste beloning. Welke geheugenmodulen u in uw pc kunt gebruiken hangt af van welke geheugenmodulen er door het moederbord in uw pc ondersteund worden.

Geïntegreerde Opties

De meeste van deze apps wordt amper gebruikt en maakt het Windows-systeem traag of neemt onnodig schijf ruimte in. Als u Uw telefoon uitschakelt door te voorkomen dat deze op de achtergrond wordt uitgevoerd, blijft deze in feite uitgeschakeld, maar u kunt deze nog steeds handmatig openen. Als u het volledig wilt verwijderen, moet u hiervoor Windows PowerShell gebruiken.

Windows toont u de details van welke voorgeïnstalleerde apps en functies dit proces verwijdert in een handige lijst voordat het is voltooid. Al geruime tijd bestaat er een functie in Windows 10 die, met een beetje moeite, een verscheidenheid aan problemen en bugs elimineert. In plaats van een complete Installeer opnieuw, die geen hulp biedt bij het verwijderen van voorgeïnstalleerde apps, kunt u beter uw PC resetten. Beslis van elk item afzonderlijk of deze wel gewenst is of dat het beter kan worden uitgeschakeld . Het is wél zaak eerst https://driversol.com/nl/drivers/monitors te achterhalen waar een item voor dient om te voorkomen dat noodzakelijke opstartitems worden uitgeschakeld!

How To Uninstall Programs In Windows 10

Verwijder deze taak met de optie Verwijderen. Onder Task Scheduler , onderdeel Actieve taken worden alle op dat moment actieve taken weergegeven, ook deze kunnen behulpzaam zijn bij het achterhalen van de probleemveroorzaker. Hoe meer informatie er in de cache wordt opgeslagen, des te langzamer zal uw computer op internet surfen.

Gebruik Boot Camp

Zo ontvangen deze nog steeds notificaties, blijven ze geüpdatet en ontvangen ze informatie. Maar het zorgt er aan de andere kant ook voor dat je batterij in beslag genomen wordt en dat het proces gewoon blijft lopen. Binnenkort verwijderen we Ziggo GO voor Windows 10 uit de Microsoft Store. Heb jij de app geïnstalleerd, dan kun je hier nog tot 23 november gebruik van maken. Je kunt nu je computer laten beginnen met het defragmenteren van de harde schijf. Druk met de rechtermuisknop op de harde schijf die je wilt defragmenteren.